حمله مجدد اسرائیل علیه مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور + ویدیو

سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۲:۰۵ - سه‌شنبه ۴ اوت ۲۰۲۰ - ۰۲:۰۵
https://iswnews.com/?p=34158

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری تحولات جهان اسلام؛ یک فروند بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی ساعتی پیش مواضع ارتش سوریه در منطقه القحطانیه واقع در حومه قنیطره در جنوب سوریه را هدف قرار داد.

پدافند هوایی ارتش سوریه با این اهداف متخاصم در آسمان جنوب سوریه مقابله کرده و حجم خسارات و تلفات ناشی از این حمله فعلا مشخص نشده است.
ارتش رژیم صهیونسیتی نیز طی بیانیه‌ای رسما از بمباران اهداف و مواضع ارتش سوریه در جنوب این کشور توسط بالگرد صهیونیستی خبر داده و آنرا در واکنش به بمب گذاری اخیر در جنوب منطقه جولان اشغالی خوانده است.

شب گذشته ارتش اسرائیل با انتشار ویدیویی از تلاش چهار شخص با هویت نامعلوم برای بمب گذاری در نزدیکی فنس های امنیتی جولان اشغالی خبر داده بود. هرچند که هویت این افراد هیچگاه مشخص نشد و با توجه به تصاویر منتشر شده و رفتار عملیاتی آنها بسیار بعید به نظر میرسید که این افراد جزو نیروهای سوری و یا حزب الله بوده باشند اما اسرائیل طبق معمول بهانه جدیدی برای حمله مجدد به سوریه برای خود دست و پا کرد و علیرغم اینکه در همان شب این چهار نفر جان خود را در بمباران اسرائیل از دست دادند، اسرائیل مجددا به چندین نقطه نظامی در قنیطره حمله کرد.

ویدیو منتشر شده توسط اسرائیل از نزدیک شدن چهار فرد به فنس های امنیتی جولان اشغالی
  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *