کاروان ترکیه منتظر تایید دولت سوریه ؛ فشار روس ها بر محور مقاومت

سه‌شنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۷ - سه‌شنبه ۳۰ ژانویه ۲۰۱۸ - ۱۴:۲۷
https://iswnews.com/?p=8517

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” هنوز کاروان نظامی ترکیه در غرب حلب و استان ادلب متوقف شده است و منتظر اجازه و تایید دولت سوریه برای ورود به جنوب حلب و العیس هستند.

یکی از منابع معتبر سوری به “تحولات جهان اسلام” گفت که سوریه و ایران مخالف ورود نظامی ترکیه به جنوب حلب هستند ولی ترکها تلاش میکنند با فشار از طریق روسیه، ایران و سوریه را راضی کنند. ترک ها و روس ها در یکطرف قرار گرفته اند و سوریه و ایران در طرفی دیگر..

هرچند که بصورت کلی ورود کاروان نظامی ترکیه به داخل خاک سوریه و استقرار آنها در نقاط مشخص، بر اساس آخرین توافق صورت گرفته بر اساس “قرارداد کاهش تنش” است؛ اما دولت سوریه از همان ابتدا از جزئیات و نحوه اجرای آن رضایت نداشته و این موضوع را بارها بصورت رسمی و غیر رسمی اعلام کرده است و طبیعتا اهداف و سیاست محور مقاومت و ایران نیز برخلاف اهداف روسیه به دولت سوریه نزدیک تر است.
روسها ثابت کرده اند که همواره شریک قابل اطمینانی نیستند…

 

شایان ذکر است همانطور که در یادداشتهای پیشین گفتیم؛ یکی از اهدف قرارداد کاهش تنش بازگشایی مجدد بزرگراه حلب-حماه و عملیاتی شدن آن برای دولت سوریه است.
از این رو هریک از طرفین به دنبال سهم خواهی خود از این موضوع هستند و تلاش میکنند زودتر از دیگری بر این مهم دست پیدا کنند.
ترکها با استقرار نیروهای خود در نقاط مشخص شده در طول مسیر و دولت سوریه با پیشروی به سمت سراقب و بزرگراه..

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *