کاروان ترکیه منتظر تایید دولت سوریه ؛ فشار روس ها بر محور مقاومت
به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” هنوز کاروان نظامی ترکیه در غرب حلب و استان ادلب متوقف شده است و منتظر اجازه و تایید دولت سوریه برای ورود به جنوب حلب و العیس هستند.
یکی از منابع معتبر سوری به “تحولات جهان اسلام” گفت که سوریه و ایران مخالف ورود نظامی ترکیه به جنوب حلب هستند ولی ترکها تلاش میکنند با فشار از طریق روسیه، ایران و سوریه را راضی کنند. ترک ها و روس ها در یکطرف قرار گرفته اند و سوریه و ایران در طرفی دیگر..
هرچند که بصورت کلی ورود کاروان نظامی ترکیه به داخل خاک سوریه و استقرار آنها در نقاط مشخص، بر اساس آخرین توافق صورت گرفته بر اساس “قرارداد کاهش تنش” است؛ اما دولت سوریه از همان ابتدا از جزئیات و نحوه اجرای آن رضایت نداشته و این موضوع را بارها بصورت رسمی و غیر رسمی اعلام کرده است و طبیعتا اهداف و سیاست محور مقاومت و ایران نیز برخلاف اهداف روسیه به دولت سوریه نزدیک تر است.
روسها ثابت کرده اند که همواره شریک قابل اطمینانی نیستند…
شایان ذکر است همانطور که در یادداشتهای پیشین گفتیم؛ یکی از اهدف قرارداد کاهش تنش بازگشایی مجدد بزرگراه حلب-حماه و عملیاتی شدن آن برای دولت سوریه است.
از این رو هریک از طرفین به دنبال سهم خواهی خود از این موضوع هستند و تلاش میکنند زودتر از دیگری بر این مهم دست پیدا کنند.
ترکها با استقرار نیروهای خود در نقاط مشخص شده در طول مسیر و دولت سوریه با پیشروی به سمت سراقب و بزرگراه..
دیدگاه
در این خبر نوشتید ترک ها و روس ها در یکطرف قرار گرفته اند و سوریه و ایران در طرفی دیگر.. اما در خبر قبلی نوشته بودید بمباران وسیع منطقه توسط جنگنده های روسیه و سوریه شاید منابع خبریتان موثق نیست؟
خیر .
شب گذشته روسها مناطقی از اطرف العیس را بمباران کردند . توپخانه ارتش سوریه هم علاوه بر بمباران اطراف العیس روستای القماری را بمباران کرد که منجر به توقف پیشروی کاروان نظامی ترکیه شد.
علت اصلی بمباران روسیه تحرکات دیشب مسلحین در منطقه بود .
روسها یکی به نعل میزنند و یکی به میخ و توجه به این سیاست روسها میتواند درک درستی از عملکرد انها در میدان به شما بدهد.
پس با این حساب آزادسازی فوعه و کفریا حداقل رو کاغذ به شش ماه بعد موکول می شود؟ . در ثانی همین عملیاتی که نمری ها برای بوظهور کردند به جاش در جسر الشغور میکردند و به ارتفاعات مسلط میشدند و از طرف غرب به ادلب نزدیک می شدند بهتر نبود تا با بیابان گیری که با یه تک از طرف اونا قابل باز پس گیری . مخصوصا زمانی که تمام امید ترکیه و تروریستا اینه حلب محاصره کنند و بگیرند
اگر عملیات کامل بشود حدود دو هزار و پانصد کیلومتر مربع از تروریست ها پاکسازی شده است به همراه چند صد روستا و فرودگاه ابوظهور. همچنین علاوه بر تامین کامل امنیت جاده خناصر بعد از پایان کار پاکت باقی مانده یک جاده دیگر به سمت حلب و راه اهن نیز پاکسازی میشوند. عملیات فعلی ضربه بزرگی به تروریست ها بود و از دست دادن کامل ان تقریبا غیر ممکن است.
عملیات در جسرالشغور جدا از اینکه نمیتوانست چه از نظر مساحت چه مناطق مسکونی به گستردگی این عملیات مناطق را ازاد کند و نتیجه بدهد به دلیل نزدیک بودن به مرز ترکیه در برهه
فعلی قطعا با سنگ اندازی جدی در عین محدود تر بودن اهدافش و در نهایت ممکن بود به هیچ نتیجه ای نرسد. بنظر بعید هست کشیده شدن کار به درگیری در حلب اما در ان صورت هم داشتن جسرالشغور نمیتوانست چندان نسبت به حالت فعلی جلوی چنین حرکتی را بگیرد.
میدونی با این عملیات چند هزار نیرو سوری بخاطر کاهش خط اول جبهه برای عملیاتهای بعدی ازاد شد؟ سوریه خیلی کشته بخاطر همین روشی که گفتی داد تا یاد گرفت باید قدم به قدم منطقه ای حرکت کند و نه فقط خطی چند جاده را ازاد کند. شهدا خان طومان هم بخاطر همین طرز فکر اشتباه بود نیروهای ایرانی را در قلب دشمن قرار دادندکه با نیروی هوایی حفظ کنند
توی دنیای امروز و منطقه ما کی شریک قابل اعتمادی هست؟؟؟ بجز چند مثال انگشت شمار که فرای منافع ظاهری هستند مثل امریکا و اسرائیل متاسفان همه همینطوری هستند کم و بیش.
دولت سوریه که اصلا قدرتی نداره میمونه ایران که اونم نمیتونه به تنهایی دربرابرروسیه وترکیه که بالطبع حمایت ناتورروهم داره مقاومت کنه ،کفریه و فوعه هم محاصره میشن توسط ترکها وتمام مثل غوطه توسط دولت سوریه