جزئیات محور دوم عملیات انصارالله در شمال استان حجه + تصاویر

پنجشنبه ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۰:۴۹ - پنجشنبه ۱۷ مارس ۲۰۲۲ - ۰۰:۴۹
https://iswnews.com/?p=65594

به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” در ادامه‌ی عملیات انصارالله در شمال استان حجه، مناطقی به مساحت ۲۶ کیلومتر مربع در مدیریت‌های عبس و حیران از سیطره ائتلاف سعودی آزاد شد.

در ادامه‌ی درگیری‌های انصارالله و ائتلاف سعودی در شمال استان حجه، روستاهای الظهر، العکاشیه، النقرمه، جرب المهجم، المعطف، المنجوره، بنی کینه شرقی، الفندق، البیضاء و الشبکه از سیطره ائتلاف سعودی آزاد شد. مساحت این مناطق آزاد شده ۲۶ کیلومتر مربع عنوان شده است.
طبق اظهارات رسانه‌های انصارالله، در این عملیات بیش از ۲۰۰ نفر از نیروهای ائتلاف سعودی از جمله نیروهای منصورهادی و مزدوران سودانی کشته و زخمی شده‌اند.

این عملیات را می‌توان بخش دوم عملیات اخیر انصارالله در شمال استان حجه دانست. در واقع پیشروی انصارالله پس از شکست محاصره شهرک حرض، در دو محور دنبال شد: ۱- محور غربی مدیریت حرض ۲- محور شمالی مدیریت عبس. پاکسازی این مناطق همچنان در دستور کار انصارالله قرار دارد و ائتلاف سعودی با بمباران سنگین مواضع انصارالله سعی در توقف حملات آنها را دارد.

بیشتر بخوانید:
عملیات انصارالله در غرب مدیریت حرض + نقشه میدانی
چرا عملیات ائتلاف سعودی در حرض شکست خورد؟
آخرین اخبار از جبهه شمال حجه، ۲۵ بهمن ۱۴۰۰

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *