بخش های مهم سخنرانی سید عبدالملک بدرالدین الحوثی، رهبر انصارالله و انقلاب یمن در اولین جمعه ماه رجب به شرح زیر است:

ورود به اسلام یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین تحولات تاریخی سرنوشت‌ساز برای ملت یمن است. این مناسبت شایسته جشن، شادی، تقدیر و افتخار است.

ظالم زمان ما مظهر همه اشکال بی‌عدالتی، فساد و جنایت است. ظالم زمان ما دارای قابلیت‌های بی‌سابقه‌ای است که در تاریخ با هیچ کس دیگری قابل مقایسه نیست. آنها همه منابع و قابلیت‌های بی‌نظیر را در تمام زمینه‌ها به کار گرفته‌اند تا رذایل و فساد را گسترش دهند.

ما به عنوان یک ملت مسلمان، موظفیم از طریق وابستگی ایمانی خود، برای اصلاح و رفع همه بی عدالتی ها و انحرافات تلاش کنیم. رهبران و حکومت هایی وجود دارند که از آمریکا و اسرائیل اطاعت می‌کنند.

یهودیان و صهیونیسم جهانی علیه قرآن کریم فعالیت می‌کنند و تلاش می‌کنند تا ملت ما را از آن جدا کنند. آنها قرآن کریم را هدف قرار می‌دهند زیرا تنها پناهگاهی است که جوامع بشری را از شر آنها محافظت می‌کند.

دشمنان در تلاشند تا واکنش مسلمانان را به هرگونه جنایت یا توهین به قرآن کریم و نمادهای مقدس اسلام ارزیابی کنند. بسیاری از دولت‌ها و رهبران حتی ساده‌ترین مواضع را در دفاع از قرآن اتخاذ نمی‌کنند، در حالی که برای دلایل بی‌اهمیت و مسائل فرعی، اقدامات بسیار قوی‌تری انجام می‌دهند.

آنچه بر فرهنگ و آموزش عربستان سعودی و سایر رژیم‌ها حاکم است و آنچه در برنامه‌های درسی آنها ارائه می‌شود، اکنون توسط معیارهای غربی دیکته می‌شود و بر قرآن برتری یافته‌اند. ما باید ضربه عمیق و ویرانگری را که این امر به ایمان ما وارد می‌کند، درک کنیم. این معیار، یک معیار آمریکایی و غربی است.

دشمنان در منطقه ما فعالیت می‌کنند و نیات شوم خود را با صحبت آشکار از «تغییر خاورمیانه» اعلام می‌کنند. صحبت از «اسرائیل بزرگ» با هدف مطیع کردن مردم منطقه در برابر فجیع‌ترین و شرورترین دشمن است و اگر ملت آن را بپذیرد یک فاجعه رقم می‌خورد.

روزی نیست که دشمن اسرائیلی تعدادی از مردم فلسطین را نکشد. جنایات دشمن اسرائیلی در کرانه باختری اشغالی با تجاوز به نوامیس، تخریب خانه‌ها، سرقت، غارت و آواره کردن فلسطینی ها ادامه دارد. جای تاسف است که برخی از کشورهای عربی به مشتری ثروت های غارت شده فلسطین تبدیل شده‌اند. یکی از بزرگترین گناهان و خطاهای بزرگ حکومت مصر خرید گاز دزدیده شده دشمن اسرائیلی از مردم فلسطین است.

دشمن اسرائیلی می‌خواهد تمام منابع منطقه، حتی آب را تصرف کند، همانطور که آب اردنی ها را غصب می‌کند و سپس میزان فروش آن به مردم اردن را کنترل می‌کند.

دشمن اسرائیلی هرگز به تعهدات خود تحت توافق آتش‌بس در نوار غزه عمل نمی‌کند و حتی از ورود کمک های بشردوستانه غذایی و دارویی به غزه جلوگیری می‌کند و به مردم غزه از طریق گرسنگی فشار می‌آورند.

منافقین، احمق‌ها و ساده‌لوح‌های منطقه تصور می‌کنند که راه حل در تسلیم مطلق در برابر آمریکا و اسرائیل است. ببینید آمریکا با ونزوئلا چه می‌کند. آمریکایی‌ها یک سوم نفت ونزوئلا را غارت می‌کنند و از این مقدار راضی نیستند و می‌خواهند کنترل کل ذخایر نفتی ونزوئلا را در دست داشته باشند. آمریکایی‌ها پرچم «مبارزه با مواد مخدر در ونزوئلا» را برافراشته‌اند، در حالی که خود آنها بزرگترین کشور قاچاق کننده مواد مخدر در جهان است. آمریکایی‌ها آشکارا به دزدی دریایی، قلدری، جاسوسی و غارت ثروت نفتی ونزوئلا مشغول هستند.

ما با دشمنی روبرو هستیم که به هیچ پیمان و قانون و چارچوبی پایبند نیست. دائما می‌شنویم که عوامل صهیونیستی در مورد خلع سلاح حزب‌الله در لبنان و رزمندگان مقاومت در فلسطین صحبت می‌کنند. سلاح‌های در دست ما، سلاح ملتی است که به خدا توکل می‌کند و در مسیری گام برمی‌دارد که قرآن آن را هدایت می‌کند.

پل هوایی آمریکا و اسرائیل همچنان به پر کردن تمام انبارهای سلاح در فلسطین اشغالی و منطقه ادامه می‌دهد. دشمن اسرائیلی با همکاری آمریکا، در حال آماده شدن برای تشدید بیشتر جنگ و دورهای بعدی است و تهدیدات آنها وجود دارد. دورهای آتی درگیری با دشمن اسرائیلی قطعی و اجتناب‌ناپذیر است و ملت باید هوشیار و در آماده‌باش کامل باشد. ما چشمان خود را نخواهیم بست و آنچه اتفاق می‌افتد را نادیده نخواهیم گرفت زیرا غفلت شایسته مؤمنان نیست.

آنچه ما را در برابر جنایات و حملات دشمنان محافظت می‌کند این است که در آماده‌سازی ها طبق روش خداوند عمل کنیم. ما باید در کار مداوم، آگاهی تزلزل‌ناپذیر و آمادگی مداوم برای مقابله با برای آنچه در پیش است، باشیم.

مردم عزیز یمن، سرزمین ایمان و حکمت، در حال آماده‌سازی، ساخت، تجهیز، آموزش و آماده‌سازی است. مردم ما به تمام فعالیت‌ها، از جمله بسیج عمومی و همچنین رویدادها و راهپیمایی ها ادامه داده‌اند. تجمعات مسلحانه قبایل، بیانگر غرور ایمانی این ملت است.

من از تلاش‌های چشمگیر متخصصین مجاهد عرصه رسانه به خاطر فعالیت‌های مختلفشان در مقابله با دشمن در این عرصه مهم از رویارویی، تقدیر می‌کنم.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.