آمار یوناما از قتل و بازداشت نظامیان پیشین افغانستان توسط طالبان

دوشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۱ - دوشنبه ۹ فوریه ۲۰۲۶ - ۱۳:۴۱
https://iswnews.com/?p=137175

براساس آمار گزارش دفتر هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما)، از اول اکتبر تا آخر دسامبر، دستکم ۱۴ نفر از نظامیان حکومت پیشین افغانستان به قتل رسیده‌اند.

همچنین در این بازه‌ی زمانی، دستکم ۲۸ مورد بازداشت خودسرانه، هفت مورد شکنجه و بدرفتاری با مقامات و نظامیان حکومت پیشین ثبت شده است.

انتشار این آمار در حالی است که طالبان بارها از نظامیان و مقامات حکومت پیشین افغانستان برای بازگشت به این کشور دعوت کرده است اما برخی از این افراد پس از ورود به افغانستان مورد قتل و یا بازداشت قرار گرفته‌اند. ایران، پاکستان و تاجیکستان مقصد اکثر نظامیان و مقامات فراری حکومت پیشین افغانستان بوده است و تلاش‌های طالبان در استرداد نظامیان و حتی تجهیزات نظامی منتقل شده توسط آمریکا به تاجیکستان و ازبکستان تاکنون ناکام بوده است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *