اختلال در انتصابات فرماندهان اسرائیلی به دلیل اختلاف وزیر جنگ و رئیس ستاد کل!

پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲ - پنجشنبه ۲۷ نوامبر ۲۰۲۵ - ۱۰:۲۲
https://iswnews.com/?p=135907

منابع اسرائیلی گزارش دادند که نیروهای زمینی ارتش رژیم صهیونیستی با بحران مدیریتی روبه‌رو شده‌اند؛ یسرائیل کاتس، وزیر جنگ اسرائیل، تأیید انتصاب‌ فرماندهان ارشد را به تعویق انداخته و این امر موجب خلأ در چند جایگاه کلیدی شده است. به دنبال این بن‌بست، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی ناچار شده است برای پر کردن برخی از این جایگاه‌ها انتصاب‌های موقت انجام دهد.

کاتس چندی قبل اعلام کرده بود که هیچ‌یک از افسران ارشد مستقر در فرماندهی جنوب در زمان عملیات طوفان الاقصی (۷ اکتبر) نباید ارتقا یابند؛ در حالی که زامیر با استناد به ارزیابی کمیته خارجی بررسی‌کننده حوادث ۷ اکتبر، محدودیتی برای ارتقای فرماندهان قائل نشده بود.

در نتیجه این اختلاف، جایگاه رئیس ستاد نیروی زمینی ارتش اسرائیل، از ماه سپتامبر تاکنون بدون فرمانده باقی مانده و این موضوع موجب اختلال در روندهای برنامه‌ریزی و مدیریت عملیاتی شده است. با طولانی شدن بن‌بست، زامیر از پیگیری‌های رسمی صرف‌نظر کرده و به‌طور غیرعلنی فرمانده پیشین توپخانه را به عنوان رئیس آتی ستاد نیروهای زمینی منصوب کرده است.

اختلاف میان وزیر دفاع و رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل، نشان دهنده تنش میان نهاد سیاسی و ساختار نظامی اسرائیل پس از رخدادهای ۷ اکتبر است. این اختلاف بیانگر آن است که تبعات طوفان الاقصی و نحوه مدیریت جنگ، بر فرآیند ارتقای فرماندهان سایه انداخته است.

  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *