یک سوم شهر سورودونتسک در کنترل روس‌ها!

سه‌شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۷ - سه‌شنبه ۳۱ مه ۲۰۲۲ - ۱۹:۳۷
https://iswnews.com/?p=71753

به گزارش “پایگاه تحلیلی خبری تحولات” در ادامه عملیات نیروهای ارتش روسیه و نیروهای لوهانسک (LPR) در شهر سورودونتسک، مناطق بیشتری از این شهر به کنترل نیروهای روسیه درآمد.

در روزهای اخیر با نفوذ نیروهای روسیه و متحدانش از سمت شرق و شمال به داخل شهر سورودونتسک و تصرف اولین مناطق مسکونی، عملا جنگ شهری در سورودونتسک آغاز شد. پیشرویهای نیروهای روسیه در محله های شهر در سکوت خبری انجام می‌شود و تنها تصاویر منتشر شده توسط نیروهای روسیه از داخل شهر، میزان پیشرویها را تایید می‌کند.

در حال حاضر دستکم یک سوم شهر به کنترل نیروهای روسیه و LPR درآمده است. بر اساس برخی گمانه‌زنی‌ ها حدود ۲۰۰۰ نیروی اوکراینی و همچنین تعداد نامعلومی از نیروهای خارجی در شهر سورودونتسک حضور دارند. اما با آغاز پیشرویهای ارتش روسیه در داخل شهر، بیشتر این نیروها به سمت مناطق غربی شهر سورودونتسک عقب نشینی کرده اند و احتمالا به زودی به سمت لیسیچانسک رانده خواهند شد.

شهر سورودونتسک بر خلاف شهر ماریوپل داری استحکامات دفاعی قوی نیست و احتمال مقاومت طولانی مدت توسط نیروهای اوکراینی بعید به نظر می‌رسد.

مشاهده نقشه آنلاین سورودونتسک

بیشتر بخوانید:
آخرین اخبار از جنگ روسیه و اوکراین – روز نود و هفتم جنگ، ۱۰ خرداد ۱۴۰۱
آخرین وضعیت درگیری‌های شرق اوکراین، ۳ خرداد ۱۴۰۱

برای نمایش در اندازه اصلی کلیک کنید
  • به اشتراک بگذارید:

دیدگاه

  • دیدگاه های شما پس از تایید مجموعه تحلیلی خبری تحــولات جهــان اســلام در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشند منتشر نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *